Skip to main content

PHOTOS : PRINCE DOVLO’S WAE CLOTHING LINE DEBUTS

The award winning video and movie director Prince Dovlo is currently expanding his skills from the visual industry to that of fashion.

The young multiple talented director who seems to have done all his fashion work secretly, surprisingly just released a couple of professional pictures of models wearing his designs.

Since there are a lot of questions about this surprise move from Dovlo, we decided to find out more about his clothing line, expectation and more but from the horses own mouth, this is what he had to say:

1. What is the name of your clothing line?

Ans: WAE.

2. And what is the full meaning?

Ans: We Are Elements

3. How long have you been working on it?

Ans :3years

4. Do you design them yourself?

Ans:Is a team and we put our ideas together


5. What convinced or lured you into fashion?

Ans: Personal interest

6. Are you going to produce them on a larger scale or just when your client orders?

Ans:we plan to expand as time goes on.Currently we have enough items in stock for client orders

7. How will you describe your clothes?

Ans: Urban,fun and style.

8. How long do you intend to be active in the fashion business

Ans: Forever #lol

9. Will you still continue directing video frequently or take a break and focus on your new line of business?

Ans:Directing is a part of me I can't get rid off

10. What are some of the major challenges you have face so far in regards with fashion?

Ans:I got a strong team that makes everything look easy.

11. Last words for your fans?

Ans: We got new designs coming soon and also a musical movie in September

Check out some of his designs



Comments

Popular posts from this blog

Photos : Bacchus Energy Drink Launched In Ghana With Efya’s Album Listening Session

Bragha (GH) LTD, a wholly Ghanaian owned company trading in Fast Moving Consumer Goods for the past ten  years in Ghana had added Bacchus Energy Drink to its wide  range of commercial products in Ghana, and the West African sub-region.  The drink was launched at a special listening session of Efya’s debut album, ‘Janesis’ on Friday night (26th Feburay , 2016).  Ghanaian songbird Jane Awindor popularly known in showbiz as Efya on Friday received good ratings for the album which will be out before April. The album features renowned African artistes like Stonebwoy, E.L, Ice Prince and many others.  Bacchus energy drink is a premium non-alcoholic beverage produced in Korea and now available in Ghana. It is formulated with Korean ginseng extracts, taurine, royal jelly, multi-vitamin B complex, inositol, apple juice and other ingredients which are intended to provide  instant energy.

2016 Ghana Movie Awards Entry Closes October 20

The 2016 Ghana Movie Awards (MAG) has announced that entry for submission of works will close on October  20. This follows MAG's new strategy to open entry all year round immediately after hosting the awards in December. The Ghana Movie Awards is an event to recognize excellence by annually honoring achievements of actors, writers, directors, producers, technicians and other professionals in the film making industry of Ghana and the rest of Africa. It is organized by Gollywood Production Limited with support from major stakeholders of the film industry, to provide opportunities for filmmakers to have spotlight on their films. It also aims to promote and support Ghanaian filmmaking. DEADLINE FOR SUBMISSION OF ENTRIES: OCTOBER 20, 2016 To compete for a MAG: Pick, complete and return an official entry form to the secretariat at the Silhouette Advertising office located at No Ct 419/4 floor, Goodwill Road, Kokomlemle close to Unicredit, former Procredit Building, or call 0302 24464...

PEACE HYDE WINS BIG! FIRST GHANAIAN AWARDED AS AFRICAN BROADCASTER OF THE YEAR

Ghana’s Peace Hyde has once again put Ghana on the map by winning the African Broadcaster of the year award in the Nigerian Broadcasters Merit Awards 2016.  Peace recently made history by becoming the first Ghanaian to secure the coveted position of Forbes Africa Correspondent, a role which sees her representing the West African region for the prestigious leading business magazine. By Far the most hotly contested category in the award show was the African Broadcaster of the Year female people’s choice category, which saw Ghana’s Peace Hyde emerge as the winner.  The Forbes Africa Correspondent and Media Personality won against heavy weights like South Africa’s Bonang Matheba, Nigeria’s Dolapo Oni and Stephanie Coker. Peace Hyde is also the recipient of the Young CEO Global Leader award and voted as  one of the top 50 most influential people in Ghana.  She has also been recently nominated for International Business Woman of the Year and Business Wom...